Кейт Уинслет заживя с Луис Даулър

Британската актриса Кейт Уинслет заживя с настоящия си приятел - модела Луис Даулър. Това се случва едва 6 месеца след раздялата й с режисьора Сам Мендес, с който имаха 7-годишен брак. Още в края на юли стана ясно, че звездата от „Титаник

2010-09-21 21:07:45
Кейт Уинслет заживя с Луис Даулър
Британската актриса Кейт Уинслет заживя с настоящия си приятел - модела Луис Даулър. Това се случва едва 6 месеца след раздялата й с режисьора Сам Мендес, с който имаха 7-годишен брак.

Още в края на юли стана ясно, че звездата от „Титаник” има връзка с чаровния модел на “Burberry” и “Paul Smith”. Тогава близки нейни приятели разкриха, че тя и новата й тръпка са изключително щастливи заедно и изглеждат наистина влюбени един в друг.

Явно идилията между тях наистина е пълна, тъй като тези дни приятелка на Уинслет потвърди, че двамата вече дори живеят заедно.

„Кейт ще прекара още няколко месеца в Чикаго, докато текат снимките на новия й филм. Тя не вярва, че една нормална връзка може да се поддържа от разстояние, затова покани Луис да заживее с нея”, разкри дружката на звездата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия